luni, 4 iunie 2012

Review - Sampon si masca de par regeneratoare Anian


     Hello, ladies.
     De aproximativ o luna si jumatate folosesc samponul regenerator si masca reparatoare si regeneratoare de la Anian, pe care le gasiti pe Triodeluxe. Pentru ca mi-am format o parere despre cele doua produse, a venit timpul sa va vorbesc si voua despre ele.
     Insa inainte de a va prezenta produsele, vreau sa va vorbesc putin despre podoaba mea capilara, ca sa stiti cu ce “material” au “lucrat” samponul si masca. Parul meu este ondulat spre cret, vopsit brunet, il intind aprope tot timpul folosind placa, foarte rar folosesc peria de par pentru ondeluri largi si aproape niciodata nu-l las in starea lui naturala. Are tendinta de ingrasare, este (era) destul de rar, firul subtire, fragil si varfurile usor despicate.

     Iar acum sa va prezint produsele si sa va spun parerea mea:



                                 Sampon regenerator

     Ce spun ei:
     “Şamponul ANIAN Natural este preparat din ingrediente botanice – toate resurse regenerabile – apă şi săruri naturale Este îmbogăţit cu diferite plante pentru fiecare tip de păr, astfel încât sa te bucuri de un păr cu aspect sănătos şi strălucitor. Şamponul Regenerator – pentru folosire frecventă – indicat pentru păr uscat, distrus, cu permanent sau vopsit. Îmbogăţit cu floarea pasiunii, proteine de grâu şi aloe vera, cu proprietăţile lor de refacere, protecţie şi hidratare, tratează părul în profunzime şi îi conferă strălucire, rezistenţă şi supleţe. Fără ingrediente de origine animală. Recipient reciclabil”. 


     Ce spun eu:

     Primul lucru care mi-a placut la sampon a fost cantitatea mare: 400 ml, pretul fiind de 12 lei. Tinand cont ca imi spal parul la 2-3 zile, iar celelalte sampoane folosite aveau circa 200 de ml si-mi ajungeau maxim trei saptamani, ma asteptam ca acesta sa se termine dupa cel mult cinci saptamani. Ei bine, nu este asa: il folosesc de vreo sapte saptamani si am consumat putin peste jumatate din el. Drept urmare, este foarte spornic.
     Mirosul este unul foarte placut, are o aroma de fructe de padure. Pentru o singura samponare o cantitate de produs cat o capsuna medie este suficienta, pentru ca face multa spuma si curata parul de la prima spalare atat de bine, incat “scartaie”.
     De cand folosesc acest sampon, am observat ca parul meu arata mult mai sanatos, este mai fin, au inceput sa-mi creasca fire noi de par si pare mult mai des.
     De asemenea, parca se intinde mai bine, mai frumos si nu mai este atat de afectat de placa de par.



     Ce nu-mi place la acest sampon este ca imi incurca foarte rau parul. Am nevoie de o cantitate extrem de generoasa de balsam ca sa-mii descurc buclele si, oricat de gentila as fi in timpul acestui proces, tot mi se rup fire de par. De asemenea, nu a avut niciun efect in ceea ce priveste caderea parului: nici nu-mi cade mai mult, dar nici mai putin. Cumva, ce iau pe mere dau pe pere: imi cresc fire noi, dar mi se rup firele cand il descurc cu balsam si inca mai cade. Nici la capitolul stralucire nu exceleaza. 

     NOTA: As vrea, totusi, sa precizez ca de cateva luni sunt intr-un stres continuu, lucru care de obicei imi afecteaza foarte rau parul. Mai pe romaneste, imi cade la greu atunci cand sunt stresata. Ma gandesc ca daca as fi avut o perioada normala, samponul ar fi avut efect si asupra caderii parului.

PRO’s:
-         cantitatea mare -400 ml
-         pretul bun – 12 lei
-         parul arata mai sanatos
-         mi-au crescut fire de par noi
-         parul este mai fin, se aranjeaza mai frumos si nu mai este atat de afectat de placa
-         are un miros foarte placut
-         este spornic

CON’s:
-         imi incurca foarte rau parul
-         nu a avut niciun efect in ceea ce priveste caderea parului
-         nu a oferit parului o stralucire deosebita

     
     Samponul poate fi achizitionat de AICI, la pretul de 12 lei.




               Masca de par regeneratoare si reparatoare

     Ce spun ei:
     “Conţine alantoina şi extract din fructe. Protejează părul de şi culoarea de factorii externi, oferă protecţie solară, menţine părul sănătos şi întârzie îmbătrânirea părului. Repara si regenereaza firul de par. Efect imediat.
      Instrucţiuni de folosire: Se aplică pe părul proaspăt spălat, pentru efect imediat se recomandă masarea cu un prosop uscat. Nu necesită clătire.”



     Ce spun eu:

     Ca si in cazul samponului, si masca vine intr-o cantitate destul de mare: 250 ml, pretul fiind de 25 de lei. Mirosul este placut, usor fructat, consistenta este asemanatoare cu a maionezei si nu curge de pe par. Masca este una de tip leave-in, care nu se clateste de pe par.
     Intr-adevar are efect imediat, pentru ca dupa numai cateva folosiri impreuna cu samponul prezentat mai sus am observat ca parul arata mai sanatos si incep sa-mi creasca firisoare noi de par.
     Eu am urmat instructiunile intocmai si iata la ce concluzie am ajuns: este ideala sa o folositi atunci cand vreti sa va coafati parul (sa-l prindeti, sa-l buclati etc.), insa nu o recomand sa o folositi pentru atunci cand vreti sa folositi placa de par. De ce? Masca are tendinta de a face parul “batos”, nicidecum nu-l lasa fin si moale la atingere. Efectul mastii inlocuieste cu succes spuma de par sau fixativul, pentru ca parul este foarte usor de aranjat, iar coafura rezista mult timp. Buclele pe care le-ati vazut la mine AICI si le-ati admirat au fost facute cu peria, dupa ce am folosit aceasta masca, si mi-au rezistat aproximativ trei zile. 



PRO’s:
-         cantitatea mare – 250 ml
-         pretul bun – 25 de lei
-         are efect imediat
-         parul arata mai sanatos si mi-au crescut fire noi de par
-         inlocuieste cu succes produsele de styling pentru par – spuma, fixativ, ceara etc.
-         este ideala sa o folositi atunci cand vreti sa va coafati

CON’s:
-         nu imi place sa o folosesc atunci cand vreau sa-mi intind parul pentru ca nu-l lasa fin si moale, ci “batos”


     Masca de par o puteti cumpara de AICI, la pretul de 25 de lei.


     Concluzie:
     Desi ambele produse au cateva minusuri, eu le voi recumpara pentru ca, per total, sunt multumita de rezultatele pe care le dau. Caderea parului o pun pe seama stresului (pentru ca am avut astfel de “experiente”), iar faptul ca pierd fire in timpul spalarii / aplicarii balsamului presupun ca este normal, pana la urma. Cat despre masca, dupa cum am zis mai sus, este perfecta sa o folositi atunci cand vreti saa va coafati parul. Folositi un singur produs care nu doar va face parul sa stea cum doriti voi, dar are si efect benefic asupra sa.


     Sper ca v-a placut review-ul meu. Voi ati mai folosit produse Anian? Daca da, care anume si de ce v-au placut? V-am tentat sa cumparati samponul si masca folosite de mine?


                    Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...