miercuri, 30 octombrie 2013

NOTD - Bloody bats

     Hello, ladies.

      Acum vreo luna si ceva mi-am cumparat niste “jucarii” de folosit la manichiuri, mai exact doua foarfece care taie scotch-ul cu model. Una are valuri, una are zig-zag-uri, iar pana acum vreo saptamana sau doua au zacut intr-un sertar. Pana intr-o zi insorita de... sambata, cred, cand mi-am zis “ia sa vad eu ce pot face papusile astea doua”.
     M-am pus pe treaba pornita sa am niste valuri frumoase pe unghii, dar socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca mie mi-a iesit cu totul altceva. Fetele mele obsedate de oje au spus ca seamana cu niste aripi de lilieci, de unde si tilul postarii. Ah, apropo de titlu, mi-a luat vreo ora pana m-am decis asupra lui si nu vreti sa stiti ce mi-a trecut prin cap :))).







     Oja Color Club “Pink Satina” a fost cumparata de la Cosmetics Beauty Hair 2013 si, contrar numelui, este de fapt un crem spre alb. Se aplica foarte frumos si usor, se usuca in 5-10 minute si trebuie aplicata doar in doua straturi. Nu stiu unde o mai puteti gasi, insa oje Color Club puteti cumparat de la Beauty in the Bottle, stiu ca le vinde cu 20 de lei. Un pret mai mult decat bun, zic eu.

     Oja Golden Rose face parte din colectia “Holiday”, este un rosu texturat mat si poarta numarul 67. este o oja taman buna de purtat toamna, zic eu. Acopera complet unghia din doua straturi subtirele, se usuca in circa 5 minute si are o textura de sare fina, as spune eu. Daca va tenteaza, o gasiti pe 1001Cosmetice.

     Sincer, nu voiam sa fac nici o postare legata de Halloween, din simplul fapt ca nu sunt de acord cu “sarbatoarea” asta. Este una importata, nu ne caracterizeaza pe noi, ca si popor si traditii si nu-i vad rostul. Insa daca tot am avut manichiura asta am zis s-o trec, totusi, la categoria “unghiute de Halloween”. Asta daca doriti ceva simplu, rapid si care poate fi purtat oricand.
     Sper sa va placa.















     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 


          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...