luni, 11 noiembrie 2013

Girls' night out. Invitat special: uleiul solid Lush

     Hello, ladies.

     Sambata ce tocmai a trecut am fost tare ocupata: prima jumatate a zilei am petrecut-o la Make-up Fest (gasiti AICI postarea), iar dupa-amiaza am facut cateva manichiuri si-am scris postari / programat postari cat sa acopar toata saptamana in curs. Apropo de asta, articolele sunt programate sa fie publicate seara, m-am gandit ca ar fi mai relaxant pentru voi sa cititi inainte de culcare decat dimineata, la cafea, pe fuga. Sa-mi spuneti daca e ok, va rog.

     In prima postare pe saptamana aceasta vom vorbi despre Lush sau, mai exact, despre uleiurile lor solide. Huh, uleiuri solide? Da, la fel am zis si eu, mai ales ca cele lichide nu mi-au placut niciodata: nu intra destul de repede in piele, pateaza hainele si imi imbacseau pielea. Uleiurile solide de la Lush nu sunt nici pe departe asa, insa despre asta vom vorbi alta data. Astazi doar am sa va arat ce seara placuta si relaxanta am petrecut cu Irina, Crenguta, Anne si Maria la salonul Green Day Spa.







     Am sosit la salon impreuna cu Irina si Maria, unde deja ne asteptau Crenguta si Anne. Dupa cateva minute de pupaturi, rasete, poze si mici barfe am pornit sa facem turul salonului. Era prima data cand ma aflam la Green Day Spa si, din cate am inteles, salonul s-a inceput activitatea ca spa, iar pe parcurs si-a extins activitatea. Atmosfera este una placuta si calda, te invita la relaxare si-ti face cu adevarat placere sa petreci acolo cateva ore de rasfat.















     Am ajuns si in camera unde reprezentanta Lush urma sa ne prezinte uleiurile solide si sa ne lase sa le testam.




     Prima care a avut parte de rasfat a fost Crenguta, iar pe pielea ei au fost testate doua uleiuri: Each Peach si Peace, daca nu ma insel. In timp ce faceam poze intr-o veselie si miroseam pielea placut parfumata a Crengutei, ascultam cuminti ce ne explica reprezentanta Lush despre uleiuri: cum actioneaza si ce contin.

















     A doua care a testat produsele am fost chiar eu si puteti vedea pe fata mea cat de bine m-am simtit. Dupa o zi de munca nimic nu pica mai bine decat un masaj relaxant realizat cu uleiurile speciale de la Lush: Soft Coeur si Wiccy Magic Muscles (daca nu ma insel). Ma credeti cand va spun ca nu-mi venea sa ma ridic de pe acel pat?









     Ultima care a cedat tentatiei a fost Irina, iar ea s-a bucurat de beneficiile uleiurilor Organic Hottie si Organic Therapy. Cu toate acestea, produsul care a impresionat-o cel mai mult a fost Peace, dupa cum puteti citi si in postarea ei.












     Cateva cuvinte despre produse si ce ingrediente contin (informatii luate de pe site-ul LUSH):




Ulei solid pentru masaj vegan Each Peach

Un ulei solid de masaj vegan bio iubit de majoritatea femeilor. Buna dispozitie iti revine datorita uleiurilor de mandarine, portocale dulci, grapefruit si lamai verzi fresh. Este benefic in combaterea celulitei avand un puternic rol detoxifiant. 

 






Ingrediente:



Click pentru marire



Ulei solid pentru masaj Peace

Pentru zilele in care buna dispozitie nu e la cote maxime iti recomandam un ulei de masaj vegan menit sa te calmeze si sa aduca pacea in lumea ta. Peace a venit direct din salonul nostru SPA, iti va calma organismul, te va ajuta sa fii mai tolerant si iertator. 



 

Ingrediente:

Click pentru marire


Ulei solid pentru masaj vegan Organic Hottie

Un amestec de unturi de cacao si shea cu uleiuri esentiale organice. Acest ulei de masaj vegan are o forma noduroasa pentru a ajuta la stimularea circulatiei sangelui, contine ulei de ghimbir picant ce incalzeste pielea, piper negru si aroma de vanilie. 


 

Ingrediente:

Click pentru marire


Ulei solid masaj vegan Wiccy Magic Muscles

Uleiurile de menta fresh, jojoba organic si scortisoara actioneaza ca un radiator, incalzind si detensionand zona dureroasa. Stimuleaza circulatia si, incetul cu incetul, revii la viata.


 



Ingrediente:
Click pentru marire









Ulei solid pentru masaj Soft Coeur

Contine ciocolata si miere bio.







Ingrediente:



Click pentru marire



Ulei solid pentru masaj vegan Organic Therapy

Therapy a fost supranumit "batonul fericirii". Se numara printre cele mai vechi si apreciate uleiuri de masaj vegan de la LUSH. Asta si datorita capacitatii sale de a-ti schimba starea de spirit instantaneu (in bine, se intelege!). Dupa o zi grea, nu-ti doresti decat o baie si un masaj. Therapy contine lavanda, care stie sa te calmeze si sa-ti ridice moralul, si ulei de neroli ce-ti trage in sus colturile buzelor, intr-un zambet larg. 


 


Ingrediente:
Click pentru marire




     Dupa ce am terminat testarea produselor, am mai stat putin de vorba, ne-am bagat nasul prin produsele expuse in salon si am admirat decoratiunile in spiritul Halloween-ului. 















     Intr-o postare viitoare am sa va spun cat de mult mi-au placut uleiurile solide de la Lush si cum se diferentiaza ele fata de cele lichide.
     Voi ati testat pana acum uleiurile solide Lush? Daca da, cum vi s-au parut?


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 


          Kisses and always be beautiful



              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...