vineri, 13 decembrie 2013

Beauty Bloggers Meeting - editia 2 (Bucuresti)

      Sambata, ora 11:00, restaurantul Jackie O din Bucuresti. Dress code – red and glitter. Evenimentul: a doua intalnire oficiala a blogger-itelor de beauty din Bucuresti, organizata sub baghetele magice ale Ioanei, Cristinei si Larisei.
      Prima intalnire a avut loc in decembrie 2012, insa nu am putut participa atunci deoarece nu ma aflam in tara. Nu va puteti inchipui cat am fost de fericita si de onorata atunci cand Ioana m-a invitat la evenimentul de anul acesta. Stiam ca ma voi intalni cu 40 dintre cele mai bune blogger-ite, ca vor fi multe surprize si vom avea parte de invitati speciali. Insa nici nu banuiam cat de frumos va fi si cat de bine ma voi simti.
      Astazi am sa va vorbesc despre cum s-a desfasurat evenimentul, iar maine am sa va arat ce produse am primit.







      Am ajuns la restaurant cu 20 de minute mai devreme decat ora stabilita, unde le-am gasit pe Ioana, Cristina, Larisa si Jully. Fetele munceau ca niste albinute pentru a pregati goodie bag-urile si n-am stat pe ganduri atunci cand m-au rugat sa le ajut. 















     In scurt timp, au inceput sa soseasca blogger-itele, una mai frumoasa ca alta, pupaturile si imbratisarile au curs in valuri, am facut o multime de poze, apoi ne-am luat locurile la mese. “Colegele” mele au fost Dana, Ana-Maria, Adela, Katynel si Alexandra











      Primele care ne-au vorbit au fost Cristina si Ioana. Emotionate, fetele ne-au multumit pentru prezenta si ne-au spus, pe scurt, cine ne va vorbi si ce vom face decursul celor 7 ore – sincer, nu stiu cand au trecut.

      Sa trecem la invitati.

      Alex Nicolaică, Digital Manager L’Oreal Paris, nu se ocupa doar de imaginea faimosului brand, ci si de Scoala de Beauty Blogging. Alex ne-a vorbit mai intai despre campaniile în online si Şcoala de Beauty Blogging. Apoi, discutia s-a mutat pe cum colaborează L’Oreal cu blogger-ii, cum ii alege şi în ce condiţii ar încheia o colaborare. De asemenea, ne-a spus care sunt criteriile dupa care apreciaza o postare, cat de mult conteaza traficul, cum ar trebuie sa ne imbunatatim postarile, pe scurt: cum sa castigam cat mai multa vizibilitate. 
















      Gina Aron, trainer Beauty ONE pentru brandurile CHI şi label.m ne-a vorbit despre îngrijirea părului, care este procesul de colorare, care sunt tipurile de colorare şi cum interacţionează cu diferitele substanţe din vopsele.
      Gina a punctat o multime de lucruri importante si, recunosc, de unele dintre ele habar nu aveam. Ne-a spus, spre exemplu, ca nu ar trebuie sa ne lasam vreodata pe mana unui stilist care nu “identifica” ce tip de par avem, ce culoare naturala avem, cu ce ne-am vopsit pana acum, cum ne coafam, cum dorim sa ne coloram parul s.a.m.d. Ne-a mai povestit si cum se numeroteaza culorile, ce nuante ar trebui sa amestecam pentru a obtine un blond mai cald sau mai rece, un rosu mai intens sau un saten mai ciocolatiu.
      Insa, cel mai important, ne-a spus ca este de preferat sa ne lasam parul in grija unui specialist daca dorim sa arate frumos, nu sa ne vopsim singure acasa.










      Mirela Vescan, Make-up Artist Rimmel London, cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este un adevarat guru in materie de machiaj, iar sfaturile ei au fost “inghitite” pe nerasuflate de catre blogger-ite.    Ne-a spus care sunt tendintele in machiaj pentru sarbatorile care urmeaza, ce se poarta acum in materie de machiaj si manichiura (a spus un NU clar manichiurii french, acum este momentul culorilor), ne-a sfatuit sa evitam genele false ziua deoarece pot crea cearcane false si, mai ales, sa evitam sprancenele “samurai”. De asemenea, Mirela ne-a marturisit si ca este pentru pigmentarea sprancenelor, atata timp cat acest lucru este facut de un specialist si asa cum trebuie.











      Luminiţa Dumitru, trainer skincare Top Line, ne-a împărtăşit din secretele îngrijirii tenului după vârsta de 20 de ani şi ne-a dat o multime de sfaturi pretioase. Ne-a spus cat de important este procesul demachierii (care trebuie respectat cu sfintenie), ca trebuie sa folosim produse destinate fix tipului nostru de ten si ca un gomaj bine realizat poate face minuni pentru tenul nostru.
      Ne-a dezvaluit ca nu exista o varsta anume pentru inceperea folosirii de produse antiage / antirid, ci ca trebuie sa ne analizam tenul si la primele semne sa incepem sa actionam. Asta se poate intampla chiar si la 20 de ani, daca tenul este predispus spre imbatranire prematura, sau daca nu avem grija ce stil de viata avem, ce mancam, cum si cat ne odihnim etc.
      De asemenea, ne-a spus ca fiecarui tip de ten i se potriveste o anumita textura de demachiant si, mai mult, dimineata putem folosi o un demachiant lejer, in timp ce seara putem opta pentru unul mai puternic.
      In final, Luminita ne-a fermecat pe toate prin dezvaluirea unui nou produs Academie: un gel demachiant fondant, indicat pentru tenurile grase, dar deshidratate. Are o textura tripla: din gel se transforma in ulei apoi, la contactul cu apa, devine emultie demachianta. Nu-i asa ca suna interesant?












      INGLOT România a fost prezent prin Laura Popescu şi Iulia Bădiţă care ne-au prezentat produsele INGLOT şi, rabdatoare, au răspuns tuturor întrebărilor. Mai mult, fetele ne-au lasat sa ne jucam cu o multime de farduri, blush-uri si gloss-uri. Ne-am simtit ca in Rai, ce sa mai :D.




















      Bianca Nuţu, beauty editor The ONE, ne-a povestit cum este sa fii beauty editor în print. Cu zambetul pe buze, Bianca ne-a povestit cum şi-a început cariera, cum si-ar dori sa nu mai existe zidul ridicat intre beauty blogger-i si beauty editor-i si cum vede beauty blogging-ul. De asemenea, ne-a dat cateva sfaturi despre cum sa imbunatatim relatia cu PR-ii si, intr-o nota mai vesela, ne-a povestit si cateva momente... sa le spunem amuzante, din cariera ei.






      Raluca Popescu, trainerul Xtreme Lashes şi make-up artist L’Oreal Paris, ne-a dezvăluit secretele aplicării extensiilor de gene fir cu fir. Ne-a povestit cum a evoluat cariera ei, cum a ajuns sa aplice extensii de gene fir cu fir, ce produse foloseste si care este intreg procedeul. 






      Printre discursuri, impartit de pungute cu produse minunate, un pahar de vorba si muuuuulte poze, noi, blogger-itele, ne-am putut bucura de o manichiura cu produse OPI, careia eu i-am spus pas pentru ca nu m-am indurat sa sterg manichiura mea half moon proaspat facuta. De asemenea, am putut testa si aparatul LPG Mobilift M6, care poate fi folosit fara o demachiere a tenului. 








      In incheiere, va spun cu mana pe inima ca am petrecut o zi frumoasa, in care am “absorbit” informatii pretioase si am revazut / cunoscut blogger-ite dragi mie. Aici trebuie sa le mentionez pe Special Koko, Meg si Lucia, trei fete frumoase foc si minunate. Special K este calda, zambitoare si foarte prietenoasa, Meg este dulce si are ochii la fel de mari ca si pisica ei, iar Lucia este hotarata, dar calda si blanda.











      Sincere felicitari Ioanei, Cristinei si Larisei pentru ca au organizat un astfel de eveniment. Stiu ca nu v-a fost usor, stiu ca ati muncit mult, insa rezultatele au fost pe masura, iar eu spun “jos palaria” in fata lor. 
      De asemenea, multumim tare mult Dianei si lui Jully pentru pozele realizate la eveniment. Creditul foto pentru fotografiile postate in acest articol si in albumul de pe Facebook merge catre ele si catre mine. 






      Mai jos aveti cateva poze, iar pe restul le puteti gasi in ACEST album. Maine am sa va arat ce produse am primit la acest frumos eveniment.


























































Trebuia sa pun poza asta :D




     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess.  


 
          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...