marți, 17 decembrie 2013

Terra Vita: un nou centru de terapie in Bucuresti

     Hello, ladies.
     Saptamana trecuta am participat la deschiderea unui nou centru de terapie in Bucuresti. Este vorba despre Terra Vita, unde sunt combinate, de fapt, doua tipuri de terapii: Andullation si Kangen. Daca sunteti curioase sa aflati despre ce este vorba dar, mai ales, sunteti adeptele unui stil de viata sanatos, va invit sa cititi in continuare articolul.



     Despre Terra Vita, pe scurt.
      Povestea Terra Vita a inceput in iunie 2010, cand s-a deschis primul centru de prezentare in Constanta. Astăzi exista centre de terapie în București și Constanța, exista peste 100 de colaboratori și deținători ai echipamentelor de Apa Kangen și parteneriate cu medici și specialisti in wellness. În cei doi ani de existență, peste 5.000 de persoane au trecut pragul centrului Terra Vita, beneficiind de efectele pozitive ale terapiei.


     Despre terapia Andullation.
     Terapia ANDULLATION reprezintă un masaj terapeutic avansat, care combină vibrația mecanică cu terapia termică profundă infraroșu. Această metodă inovativă de masaj și terapie a fost dezvoltată de specialiștii în medicină din Germania și folosita cu succes de fizio-terapeuți, medici și clinici de recuperare de top din Europa.
     Utilizând sistemul de terapie Andulla tion, vă puteți bucura de un tratament fără probleme sau prea mult efort, oriunde doriți – pe pat, pe canapea, pe covor, pe terasă în aer liber – fără restricții.
     Avantajele utilizării terapiei ANDULLATION
  • reduce durerea după utilizare ;
  • căldura profundă în infraroșu (NIR) îi sporește efectul ;
  • are 21 oscilatoare (23 când este utilizată centura Andullation) de două mărimi diferite, adaptate special regiunilor corpului.








     Terapia Andullation oferă 20 de programe medicale pentru tratarea următoarelor afecțiuni: stimularea metabolismului, întărirea sistemului imunitar, stimularea sistemului limfatic, purificarea celulelor și eliminarea toxinelor și acidității, tratarea stresului, circulația sângelui, insomnia, osteoporoza, dureri de articulații, dureri puternice în zona gâtului și spatelui, dureri acute de cap, migrene, reumatism, artrite, celulită, probleme digestive, diabet, indigestie, crampe musculare, reflexologie, regenerare după sport, durere lombara și sciatica.

     Am avut si eu ocazia sa testez terapia Andullation, alegand un program de relaxare. Dupa 15 minute, m-am simtit mai calma, mai linistita si, spre suprinderea mea, am simtit cum deja se amelioreaza durerile localizate in anumite parti ale corpului. Daca ar fi sa descriu ce-am simtit in acel sfert de ora, as spune ca intregul corp iti este masat de sute de degete, vibratiile iti provoaca fiori de placere, iar caldura contribuie in mod clar la relaxarea corpului. 





 

     Despre terapia Kangen .
      Apa Kangen este o apă terapeutică produsă de un echipament revoluționar, medical, fabricat de catre compania japoneză ENAGIC. Acesta se leagă pur si simplu la sistemul de distribuție de apă din casă (la robinetul de la chiuvetă) și, în timp real, ionizează apa, prin electroliză, la putere foarte mare (230W), folosind 7 electrozi de titaniu medical, complet îmbracați în platină.
     Apa Kangen are urmatoarele proprietati, ce o fac unică în lume:
  • Antioxidantă (previne îmbătranirea țesuturilor);
  • Alcalină (elimină toxicitatea și aciditatea din organism);
  • structură fină (maxim 6 molecule, când o bem ne hidratează până la nivel de celulă). In mod normal, apa are structura moleculară formată din min 15-20 molecule, sau chiar până la 100 molecule, in funcție de calitatea și puritatea ei la origine ;
  • este foarte bogată în Oxigen Activ (APA VIE).











      In pozele de mai jos puteti vedea cum se stabileste nivelul de alcalinitate si aciditate al apei Kangen, dar si a apei de la chiuveta, a apei plate, apei minerale si a unui suc acidulat (Sprite, in cazul de fata). Experimentul a fost unul util pentru ca ne-a ajutat sa intelegem, printre altele, ca apa care curge la chiuveta nu e buna nici macar pentru un dus, de gatit cu ea sau de baut nici nu mai spun. 






 
      Vizita la centrul de terapie Terra Vita mi-a starnit interesul pentru astfel de proceduri si m-a determinat sa incerc si mai mult sa traiesc cat mai sanatos posibil. De asemenea, cred ca terapia Andullation ar trebui incercata macar o data, veti fi surprinse de rezultate :).

     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  



          Kisses and always be beautiful


              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...