joi, 23 ianuarie 2014

NOTD - Holographic purple (Golden Rose 111)

     Hello, ladies.

     Water marble, gradient si stamping sunt preferatele mele cand vine vorba de manichiura, insa vreau sa pasesc in afara "zonei mele de confort". Vreau sa ma dezvolt, sa diversific manichiurile pe care vi le prezint si sa incerc tehnici si modele noi. Stiu ca voi indexa multe manichiuri la capitolul "fails", insa din ele voi invata si nici nu ma voi rusina cu ele.
     Acestea fiind zise, astazi va prezint... cascada. Sau, mai bine si mai frumos spus, "waterfall manicure".





     Este pentru prima oara cand incerc acest tip de manichiura si, desi pare usor, in realitate e cam dificil de realizat. Pensulele subtiri sunt un must, trebuie sa ai mana "usoara" si sa stii unde sa te opresti cu dungile. Nu mi-a iesit o minunatie de manichiura, dar nici rau nu arata, tinand cont ca e prima incercare... nu?
     "Piesa" centrala a acestei manichiuri este oja Golden Rose. De fapt, este un lac special pentru nail art, ce contine glitter holografic mov. Pensula este subtire (bine ca n-am uitat s-o pozez :| ), semi-flexibila si se poate desena usor pe unghie cu ajutorul ei. Desi in sticla pare foarte dens, glitter-ul cam lasa de dorit atunci cand este aplicat. Ar fi nevoie de aproximativ doua straturi pentru a obtine un efect opac, bineinteles, un functie de modelul pe care doriti sa-l realizati.
     Gama de oje Nail Art de la Golden Rose este foarte bogata, avand in prezent circa 30 de nuante si, din cate am inteles, urmeaza sa fie adaugate si altele. O oja costa 8 lei si pot fi cumparate de AICI.
























     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  



          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...