miercuri, 26 martie 2014

NOTD - Be divine

     Hello, ladies.

    Exista o vorba: "apreciezi ceva sau pe cineva abia dupa ce l-ai pierdut". Asa si eu: regret enorm ca nu m-am odihnit mai mult atunci cand nu aveam nimic altceva de facut si abia acum, cand e super limitat, pretuiesc timpul liber la adevarata lui valoare.
     Printre picaturi am gasit un ragaz mic pentru a scrie pe blog, iar in postarea de astazi am sa va prezint o de la P2, din colectia "Lost in Glitter".






     Dupa cum va spuneam, "Be Divine"face parte din colectia "Lost in Glitter" de la P2. Este o oja mov cu baza albastru-indigo (care seamana cu o oja jelly, sincera sa fiu) si glitter hexagonal fuchsia. Poate fi folosita in combinatie cu o alta oja, aplicata intr-un singur strat, sau folosita singura, in doua straturi - care sunt suficiente pentru a oferi o acoperire decenta a unghiei. De altfel, in pozele de mai jos veti vedea acest glitter aplicat in doua straturi, fara vreo alta baza.
     Se usuca in circa 10 minute, rezista pe unghii circa sase zile fara sa fi folosit vreun top coat, insa trebuie insistat putin atunci cand il indepartati de pe unghii. Are un finish lucios si frumos, care se pastreaza pe durata intregii purtari.
     Pretul ojei cred ca este undeva la 3 euro, insa nu sunt sigura. Din pacate, nu se gaseste in Romania, asa ca daca ajungeti prin Germania va sfatuiesc sa nu ocoliti ojele P2 - bune si ieftine, dom'le :D.

     Va las cu pozele si sper sa va placa oja.

















     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  



          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...