miercuri, 5 martie 2014

Swatch & Review - Flormar Satin Matte "Leche"

     Hello, ladies.

     M-am gandit sa luam o pauza de respiro de la manichiurile cu model si, pana incepe urmatoarea provocare, sa va prezint cateva oje. Ma gandesc ca poate nu toate aveti timp sau chef de nail art si preferati, in schimb, sa aplicati doar un lac de unghii.
     Oja de astazi este de la Flormar si face parte dintr-o colectie proaspat lansata pe piata.





     De curand, Flormar a lansat "Satin Matte", o colectie de 15 oje absolut superbe. Noutatea este ca, pe langa numere, ojele au si nume. Spre exemplu, cea pe care o veti vedea astazi se numeste "Leche", iar celelalte doua oje pe care le am, din aceeasi colectie, poarta denumirele "Orchid" si "Green Flag". Numele sunt simple si usor de retinut, iar Flormar primeste din partea mea multe bile albe pentru asta.
     Ojele au finish satinat-mat, exact cum spune si denumirea lor, multumita diverselor irizatii. Spre exemplu, "Leche" este o oja bronz-aurie cu irizatii aurii, "Orchid" este un mov cu irizatii albastre si mov, iar "Green Flag" are irizatii aurii si verzi.
     Gramajul este 11 ml, iar ojele costa 14 lei si le puteti gasi la orice stand si in orice magazin Flormar.

     Mai jos puteti vedeaa ojele "Orchid" si "Green Flag". 




     Cateva cuvinte in plus despre "Leche": este destul de groasa si are tendinta de a se "aduna" la varful unghiei, astfel ca e indicat sa o aplicati in strat subtire. Devine opaca din doua straturi si se usuca in circa 10-15 minute. De asemenea, mi se pare perfecta pentru stamping.













     Ce parere aveti despre "Leche"? Dar despre aceasta colectie?
     Zilele urmatoare am sa va arat si "Orchid" si "Green Flag". De asemenea, urmeaza sa va prezint si un nail art cu aceste oje.


      For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...