joi, 12 iunie 2014

Apivita a lansat noua AQUA VITA

     Hello, ladies.

     Pe masura ce inaintez in varsta devin tot mai selectiva in privinta produselor de ingrijire a tenului. Sunt atenta la ingrediente, am grija ca produsul respectiv sa fie comptaibil cu tenul meu, fac cercetari despre brand si cer pareri de la colegele bloggerite despre produsul X sau Y. Astfel, uneori petrec la un stand chiar si jumatate de ora incercand sa descopar un produs nou si bun.
     Insa, uneori, am norocul de a afla direct de la sursa despre lansarea unui produs obtinand, in acelasi timp, informatii pretioase despre acesta. Asa am aflat, spre exemplu, despre noua crema de fata Aqua Vita de la Apivita. Recunosc, nu stiam prea multe despre acest brand, drept urmare am acceptat cu drag invitatia la eveniment, dornica sa descopar mai multe nu doar despre produs, ci si despre Apivita.








     Locatia aleasa a fost una foarte inspirata: "La Gondola", pe malul Lacului Floreasca. A fost soare si cald, insa briza lacului, bauturile reci si fructele delicioase ce faceau parte din meniu au reusit sa ne racoreasca. Dupa o mica degustare si cateva cuvinte schimbate cu celelalte bloggerite, am fost invitate sa ne gasim un loc in sala, caci prezentarea urma sa inceapa.






    
     Noua gamă AQUA VITA este imbunatatita, pentru a oferi viata tenului. Rolul apei pentru piele este catalitic, acesta avand rolul de a mentine sanatatea celulelor, de a asigura funcţionarea pielii si de a creste fermitatea, oferind astfel protecţie impotriva imbatranirii premature. Deshidratarea este responsabila in cea mai mare parte de imbatranirea prematura, drept urmare este uşor de inteles de ce este important sa ne protejam tenul impotriva deshidratarii 24 de ore pe zi.
     Pentru a oferi pielii protectia necesara, este nevoie de o hidratare intensiva sporita cu factori antioxidanţi. Astfel, APIVITA a conceput noua AQUA VITA, o propunere completa de hidratare intensiva, revitalizare si protectie impotriva imbătranirii premature, cu un procent de 98% ingrediente naturale.
     Noua Aqua Vita ajuta la hidratarea pielii, ajută la mentinerea acesteia mai mult timp, în ciuda deshidratarii zilnice, reface si mentine aspectul tanar, precum si frumusetea pielii si protejează impotriva imbatranirii si poluarii mediului.
     De asemenea, ofera hidratare intensiva datorita fito-endorfinelor din vitex continute in ciclodextrina si lipozomi, in nano-emulsia vitaminelor C si E, revitalizeaza datorita uleiului esential de muscata 100% organic si protejeaza impotriva imbatranirii premature, datorita extractului de propolis patentat si premiat. 












     Iata care sunt ingredientele active ale noii Aqua Vita:

- Vitex (Vitex Agnus Castus) – Plantă medicinală conform lui Hippocrate
      Vitexul este bogat in fito-endorfine, similare beta-endorfinelor din organismul uman. Rolul fitoendorfinelor este de a hidrata si calma pielea. 

- BREVET PREMIAT PENTRU EXTRASUL DE PROPOLIS, inovaţie APIVITA
     Această metoda inovatoare se refera la extractia si incapsularea polifenolilor si flavonoidelor propolisului.

- CEAI GRECESC DE MUNTE (Sideritis syriaca - Malotira)
     Apa folosita in compozitia produsului a fost inlocuita cu o infuzie de ceai grecesc de munte, o nouă inovaţie APIVITA. Infuzia ceaiului de munte ofera o activitate antioxidanta superioara celei asigurate de ceaiul verde.


- ULEI ESENŢIAL DE MUŞCATĂ 100% ORGANIC (Geranium Graveolens)
     Muscata prezinta un efect benefic atat asupra pielii, cat si asupra dispozitiei. Se recomandă pentru piele sensibilă (dermatita, eczema), prezinta proprietaţi curative, regleaza secretia de sebum, revitalizeaza si ofera un aspect radiant. In ceea ce priveste dispozitia, aceasta stimuleaza, revitalizeaza, linisteste sistemul nervos si ofera o stare de bine si de echilibru.









     Aqua Vita este disponibila acum in trei variante: pentru ten mixt - gras, ten normal - uscat si ten foarte uscat.  
     Eu am varianta pentru ten normal - uscat si, impreuna cu aceasta crema, testez de aproximativ o saptamana masca racoritoare cu lavanda de mare si serumul natural cu aloe si acid hialuronic. Ma declar incantata de rezultate pana acum, insa va voi spune parerea mea despre cele trei produse dupa ce voi "implini" cel putin o luna de testare. 
     Mai multe poze gasiti AICI.  


      For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  



             Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...