luni, 23 iunie 2014

The Alphabet Nail Challenge: H for... hollow hearts

     Hello, ladies.

     Sunt de parere ca romantismul nu are un anotimp anume, asa ca pentru tema aceasta m-am gandit sa fac un model inspirat de iubire. Manichiura o vad purtata cu o rochita vaporoasa de vara, la o iesire romantica prin parc sau o plimbare pe malul marii, pe inserat. Ojele alese sunt delicate, usor de asortat la orice tinuta si culoare si nici nu distrag atentia de la model.
     Dragelor, va prezint manichiura cu litera H.







     Pentru modelul de astazi am ales doua oje din colectiile Holiday si Impression de la Golden Rose. Holiday 69 este un lac de unghii texturat, de un roz pal cu un subtil sclipici argintiu. Devine opac daca este aplicat in doua straturi, se usuca in circa 10 minute si rezista pe unghiile pana la 7-8 zile. Pretl ei este de 15 lei si o puteti gasi AICI.
     Impression 08 este o mica bijuterie. Desi ma duce cu gandul la iarna si la filmul animat "Frozen", nu pot sa nu o folosesc vara, cand fulgisorii holografici sclipesc in culorile curcubeului sub lumina puternica a soarelui. Din pacate, atunci cand am facut eu manichiura era noapte, iar pozele facute la lumina lampii nu arata frumusetea ojei asa cum ar trebui. Insa promit sa mai fac manichiuri cu ea si o sa vedeti si la lumina soarelui. Oja se usuca in maxim cinci minute si rezista 6-7 zile pe unghii. Costa in mod normal 16 lei, insa acum o puteti gasi la doar 8 lei AICI.

     Modelul de astazi are ca inspiratie "Negative Space Nails", un nou tip de manichiura. La inceput nu mi-a placut, insa dupa ce am am facut vreo doua modele mi-am dat seama ca, de fapt, arata foarte misto pe unghii. Modelul meu este foarte simplu: pe unghia degetului mijlociu am stampilat doua inimioare "pline" folosind o oja neagra, apoi le-am "golit" folosind o pensula subtire inmuiata in acetona. Pe inelar si aratator am stampilat cate o inima mai mare "goala", pe care am umplut-o cu oja texturata folosind tot o pensula subtire. Simple as that :)

     Inainte de a va lasa cu pozele, va invit sa treceti pe la colegele mele si sa vedeti manichiurile lor.

  1. Oanahttp://unghiutele.blogspot.ro
  2. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  3. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
  4. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  7. Andra Katerina - www.andrakat.wordpress.com
  8. Ana Maria http://unghiutelemele.blogspot.ro
  9. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  10. Teo -http://taitzel-make-up.blogspot.ro
  11. Deyutza -  http://deyutza87.blogspot.ro/
  12. Oana - http://wanna-nails.blogspot.com
  13. Rita -http://addictedofbutterflies.wordpress.com/


















      For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  





             Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...