marți, 1 iulie 2014

Swatch and Review - Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC24

     Hello, ladies.

     Multe prietene imi spun ca sunt in cautarea rujului rosu perfect: sa fie cald, sa fie rece, mat, lucios, sa bata spre burgundy, sa aiba tenta de corai si lista poate continua. Ei bine, eu nu sunt asa. Pentru mine, rosul perfect variaza in functie de ocazie, moment la zilei, tinuta dar, mai ales, stare de spirit.
     Majoritatea expertilor ne indeamna sa adoptam un machiaj simplu si in tonuri cuminti pe timpul zilei, insa I don't like to play by the rules. At least not when it comes to makeup. Drept urmare, port ziua un ruj rosu cu aceeasi usurinta cu care as purta un smokey. Unul dintre aceastea este DC24 de la Flormar, despre care o sa va vorbesc astazi.







     Ce spun ei:
     "Special formula that combines the finest colour pigments with an infusion of last generation moisture - boosting complex. Orchid Complex leaves the lips smooth and provides moisturizing. Fights free radicals and reduces appearance of fine lip lines. Shea butter and Cacao butter gives hydration and protection to the lips with mild and soothing effect. A full basket of anti-oxidants loaded formula leaves lips wrapped in light glossy color, comfort, nourishing and protection".






     Ce spun eu: 

     Informatii generale

- ambalajul este elegant, chiar luxos as putea spune: simplu, auriu, avand inscriptionate brand-ul si denumirea produsului;
- DC24 este un rosu vibrant, dar rece, cu subton albastru;
- rujul este disponibil in 12 nuante, ce variaza de la nude la roz si rosu, de la mov la maro si... bronz;
- are pretul de 32 de lei.






     PRO's:

- este cremos, catifelat si nu usuca buzele;
- are o textura moale, insa in acelasi timp este suficient de tare cat sa nu se rupa in timpul aplicarii (am patit-o cu alte rujuri);
- rezista pe buze pana la 4-5 ore, chiar daca beti, mancati sau fumati;
- are un finish semi-mat;
- ambalajul este rezistent, asa ca poate fi purtat in geanta fara sa va faceti griji ca se va desface capacul (am patit-o si p-asta :) )








     CON's:

- desi nu usuca buzele si este cremos, nu exceleaza la capitolul hidratare si nu arata foarte bine aplicat pe buze crapate; drept urmare, va recomand sa folositi un balsam daca stiti ca aveti probleme la acest capitol;


     Concluzie:

     Este un ruj care m-a cucerit. Se aplica usor, e cremos, catifelat, il pot purta in orice moment al zilei si rezista ceva ore pe buze. Am in plan sa-mi iau un DC 23 si un DC 26, arata bini di tat :D.
     Voi ati testat  Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo?  Daca da, cum vi s-a parut? Daca n-ati apucat sa-l incercati, dar vi-l doriti, sa stiti ca-l gasiti la orice stand sau in orice magazin Flormar, dar si pe site, AICI.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




             Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...