vineri, 4 iulie 2014

Swatch and Review: Sleek "Pink CALIFORN.I.A" Blush by 3 palette

     Hello, ladies.

     Nu sunt o fana a fardurilor mono, mi se pare mai comod sa lucrez cu palete decat sa stau sa insir enspe mii de recipiente pe masa de lucru. De ceva vreme acelasi lucru este valabil si pentru blush-uri / bronzere / iluminatoare. Am adunat destule produse tip mono din aceasta categorie, iar cand sunt pe graba ma cam incurc in ele. Drept urmare, am inceput sa "colectionez" si truse de blush-uri &Co., iar astazi vreau sa vorbesc despre una dintre ele.
     Va prezint un set de 3 blush-uri de la Sleek, in nuante perfecte pentru vara.








     Paleta Sleek "Pink CALIFORN.I.A" Blush by 3 a fost lansata in primavara acestui an, in acelasi timp cu surata ei, "Pink Lemonade", si cu paleta de farduri "Garden of Eden" (review AICI). Lemonade nu m-a atras in mod special, poate pentru ca am destule blush-uri similare, insa CALIFORN.I.A. m-a cucerit de cand am vazut swatch-uri pe Google. Sa vedem de ce :)





     Ce spun ei:

     "Kit-ul absolut de blush-uri crema de obraz ce contine 3 culori complementare intr-un ambalaj compact perfect pentru calatorii.
     Aplica blush-urile in straturi pentru o intensitate mai mare, sau aplica-le individual pentru evidentierea eleganta a pometilor. Culorile sunt versatile, iar cele crema se vor aplica fie cu degetele bine igienizate, fie cu o pensula sintetica si cu miscari circulare.
     Pot fi folosite si pe buze."


     Ce spun eu:


     Informatii generale:

- ambalajul are imprimate pe fata nuantele blush-urilor si numele firmei, iar pe spate cateva cuvinte despre produse si ingredientele;
- paletuta este simpla, neagra, iar pe spate gasiti denumirea fiecarui blush si gramajul;
- contine trei blush-uri crema, in nuante de roz / corai / piersica / portocaliu;
- doua dintre blush-uri  - Newport Beach si The Surf - sunt usor sidefate, iar cel de-al treilea - OC - are finish mat;
- paleta are 13 g, iar termenul de valabilitate este de 18 luni;
- o gasiti AICI, la 58 de lei.







     PRO's:

- blush-urile sunt catifelate, foarte pigmentate si se aplica foarte usor atat cu degetele (bine igienizate), cat si cu o pensula din fibre sintetice;
- pot fi aplicate in strat subtire, pentru un efect subtil, sau in mai multe straturi, daca doriti o intensitate mai mare;
- se aplica usor si se blenduiesc la fel de usor;
- sunt versatile: The Surf poate fi folosit si pe post de iluminator, daca aveti tenul mediu sau inchis, iar OC poate fi aplicat in locul bronzerului, pentru a sculpta obrajii, daca aveti tenul deschis;
- de asemenea, toate trei nuantele pot fi folosite si pe post de ruj;
- se aplica fara probleme pe orice tip de ten;














     CON's:

     Din pacate, paleta are o hiba destul de mare, una intalnita cam la toate blush-urile crema: nu rezista prea mult. Trebuie neaparat fixate fie cu un alt blush pudra, dar atunci nu mai inteleg rolul celui crema... sa zicem ca pentru intensitatea sau pentru durabilitatea fardului de obraz pudra, but I'm still not buying it. Fie cu o pudra neaparat translucida, lucru pe care eu il si fac. Daca nu sunt fixate, nu rezista mai mult de 3 ore. Daca aplicati un produs pudra peste, puteti ajunge sa purtati blush-ul pana la 9-10 ore.


     Swatch-uri:










     Concluzia:

     Desi are o bila neagra destul de mare la capitolul rezistenta, nuantele placute, aaplicarea si versabilitatea ma fac sa nu regret ca am cumparat paleta. Am un ten dificil, uscat si deshidratat si care nu accepta mereu blush-uri crema, insa n-am avut niciodata probleme cu paleta aceasta. Consider ca cei 58 de lei au fost o investitie buna.

     Paleta este disponibila pe Makeup Shop, AICI.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...