luni, 28 iulie 2014

The Alphabet Nail Art Challenge - M for... Mermaid

     Hello, ladies.

     Planurile mele din weekend au fost date rau peste cap, drept urmare postez cu doua zile intarziere fata de celelalte fete. Initial aveam o alta manichiura facuta pentru tema aceasta, insa ieri dimineata m-am razgandit si-am ales alt model.
     Mi-a placut atat de mult incat la mana dreapta am facut acelasi model, aceasta fiind manichiura pe care o voi purta saptamana aceasta. Sper sa va placa si voua la fel de mult.







     Pentru acest model am imbinat doua tehnici de manichiura: gradient si stamping. Pentru ombre am folosit doua oje de la P2, 100 Heavenly Girl si 009 California Girl, iar pentru stamping o oja neagra de la Essence si doua placute Konad. In realitate, gradient-ul este mult mai intens si se vede mai bine diferenta dintre oja bleu Heavenly Girl si turcoazul-verzui California Girl. 
     Pe inelar am aplicat oja holografia 06 Mermaid Spell de la Layla, iar peste ea am aplicat in degrade glitter in diverse culori, de la Essence. Este prima oara cand incerc glitter placement si mi-a luat cam o ora pana am terminat o singura unghie. Am "pescuit" bucatelele de sclipici de diverse marimi din trei top coat-uri Essence, apoi am lipit-o pe fiecare in parte. E o treaba migaloasa rau, credeti-ma. In poze pare ca am aplicat glitter doar pe jumatate de unghie, dar asta doar pentru ca aproape jumatate din glitter este semi-transparent, avand doar usoare reflexii in lumina soarelui.
     Pe unghiile de la degetul mare si degetul mic am aplicat in doua straturi C02 Mermaiday Mayday, un top coat in editie limitata de la Catrice, din colectia Grand Bleu. Baza este bleu deschis si schimba foarte putin nuanta ojei peste care este aplicat topper-ul, iar glitter-ul este holografic si de diverse marimi.
     Ca base am ales iluminatorul pentru unghii de la Trind, iar top coat-ul pentru care am optat este cel 3D de la Farmec. E prima oara cand il incerc si sunt curioasa sa vad cum se va comporta.

   
     Va las cu pozele si va invit sa treceti si pe la colegele mele, pentru a vedea manichiurile lor.

  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  3. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  4. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
  5. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  6. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com
  7. Andra - http://andrakat.wordpress.com
  8. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  9. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.com/
  10. Teo - http://taitzel-make-up.blogspot.ro/














     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...